GASTRONOMİ EVİ KAPILARINI ÖĞRENCİLERE AÇTI
GASTRONOMİ EVİ KAPILARINI ÖĞRENCİLERE AÇTI
GASTRONOMİ EVİ KAPILARINI ÖĞRENCİLERE AÇTI
GASTRONOMİ EVİ KAPILARINI ÖĞRENCİLERE AÇTI

GASTRONOMİ EVİ KAPILARINI ÖĞRENCİLERE AÇTI

[12:44, 23.03.2025] +90 507 482 52 51: Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), şehir içi ulaşımda ve toplu taşımada yaşanan aksaklıkları muhtarlardan ve vatandaşlardan gelen talep ve şikayetler doğrultusunda çözüme kavuşturmak amacıyla toplu ulaşım ağını genişletmeye devam ediyor.

HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı, asrın felaketinin ardından üst yapının bozulması, nüfus yoğunluğun farklı bölgelere kayması gibi nedenlerle toplu ulaşım hatlarını oluşan ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirmeye ve yeni hatlar oluşturmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

13 Mahalleye Ulaşım Hizmeti Başladı

Bu kapsamda toplu ulaşım hizmetinin olmadığı veya kooperatiflerin düzensiz olduğu Antakya ilçesi kırsalında bulunan Akçaova, Yaylacık, Kisecik, Oğlakören, Dikmece, Karaali, Üçg…
[12:44, 23.03.2025] +90 507 482 52 51: ...................................................................................................................
GASTRONOMİEVİ KAPILARINI ÖĞRENCİLERE AÇTI.docx
[12:47, 23.03.2025] +90 507 482 52 51: GASTRONOMİEVİ KAPILARINI ÖĞRENCİLERE AÇTI

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), UNESCO Hatay Gastronomievi, çocuklara yönelik düzenlediği atölye çalışmalarıyla kentin zengin yöresel lezzetlerini gelecek nesillere aktarmaya devam ediyor. 

“Birlikte Çok Güzeliz” sloganıyla öğrencilere yönelik çalışmalarını sürdüren UNESCO Hatay Gastronomievi, Samandağ Eczacı Meryem Karaçaylı İlkokulu ve Hatay TED Koleji öğrencilerine yönelik kömbe atölyesi gerçekleştirdi.

Gastronomievinin deneyimli şeflerinin ellerinden Hatay’ın coğrafi işaretli ürünü olan Antakya kömbesinin yapımını öğrenen öğrenciler atölye boyunca eğlenceli saatler geçirdi.

Organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getiren öğrenci velileri, HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e ve gastronomi evi yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür etti.